Skønhedsplejende behandlinger

Pleje af ansigt og krop

Hos os kan du få skønhedsplejende behandlinger som f.eks. ansigtsbehandlinger med Exuviance, Manicure og Pedicure med CND™ Shellac®, INGLOT eller O.P.I, Voks med Lycon og meget mere. Læs mere ved at klikke på linket i boksene herunder.

 
 
Ansigtsbehandlinger Skønhedsplejende Behandlinger Frederiksberg

Ansigtsbehandlinger & Frugtsyrebehandlinger

Hos os kan du få ansigtsbehandlinger med kemisk peeling med Exuviance proukter, som er effektive til dybderens, hudforyngelse, hudlidelser mm.

Klik her for at læse mere

Voksbehandlinger med Lycon Wax & klassisk voks

Vi anvender både Lycon voks & klassisk voks. Lycon er en af de mest effektive former for voks som både skåner din hud og gør mindre ondt under behandlingen.

Klik her for at læse mere

Mani- & Pedicure Skønhedsplejende Behandlinger Frederiksberg

Manicure & Pedicure med CND™ Shellac®, INGLOT og O.P.I

Vi tilbyder Manicure & Pedicure med CND™ Shellac®, Inglot åndbar neglelak og O.P.I. Du kan både få en Spa Manicure, Spa Pedicure eller en Quick Manicure.

Klik her for at læse mere

 
Makeup Skønhedsplejende Behandlinger Frederiksberg

Makeup til hverdag & fest.

Vi tilbyder hverdagsmakeup, festmakeup og brudemakeup. Vi bruger produkter fra Huda Beauty, Anastasia Beverly Hills, Fenty, Too Faced, Benefit, Becca mm.

Der kommer snart mere info på dette

Øjenvipper & Øjenbryn Skønhedsplejende Behandlinger Frederikberg

Øjenvipper & øjenbryn

Farvning af øjenbryn og vipper og retning af bryn med pincet eller voks. Til retning af øjenbryn anvender vi Lycon voks, som er den bedste voks på markedet.

Klik her for at læse mere

Brudepakker Skønhedsplejende Behandlinger Frederiksberg

Brudepakker

Vi tilbyder brudepakker i moduler, så du kan få præcis det du ønsker og har brug for, på din store dag, et samlet sted. Der er mulighed for at tilpasse pakkerne efter dine behov.

Klik her for at læse mere