Profhilo®

 

Hvad er Profhilo®?

Profhilo® er en injektionsbehandling der bruges til remodellering af huden med opstrammende virkning. Profhilo® er en innovativ måde at bekæmpe aldringstegn på, ved at modvirke tab af hudens elasticitet i ansigtet og på områder, der traditionelt er vanskelige at behandle, f.eks. hals, hænder og arme, uden kirurgisk indgreb.

En af de primære fordele ved Profhilo er lang holdbarhed. Som et stabiliseret produkt holder Profhilo® sig i huden i omkring 28 dage. I dette tidsrum foregår der stimulation af 4 forskellige typer kollagen og elastin ved langsom frigivelse af HA. Stimulationen medfører en væsentlig vævsforbedring. Man kan således ikke sige, at Profhilo® er en hudbooster, da det også har en væsentlig opstrammende/løftende virkning på vævet. Udover en forbedret hudkvalitet opnår man også bedre hudfugtighed både i dermis og epidermis. Der er også øget produktion af endogen HA og elastin, hvilket giver huden et mere ungdommeligt udseende. Resultatet af behandlingen kan holde over et år. Det anbefales at holde det smukke resultat vedlige med én behandling en gang om året.

Profhilo® er ikke en filler eller et biorevitaliserende produkt – Profhilo® har skabt en ny injektionskategori – bioremodelling og har en af de højeste koncentrationer af HA på markedet.


 

Priser

Lovpligtig konsultation med sygeplejerske: Gratis
Ansigt el. hals (1 behandling) DKK 4000,-
Ansigt el. hals (à 2 behandlinger) DKK 6800,-
Ansigt og hals (à 2 behandlinger) DKK 11.300,-

 

Forløb

Måden behandlingen foregår på er at man injicerer Profhilo® nogle bestemte steder ind i huden. Man injicerer den i fem punkter på hver kind når man behandler ansigtet, og i ti punkter når man behandler halsen. Denne teknik har til formål at maksimere diffusionen af produktet. Altså bliver hele huden forynget og ikke kun det område hvor Profhilo® injiceres.

Efter behandlingen
– Som udgangspunkt kan man sagtens tage på arbejde dagen efter.
– Umiddelbart efter behandlingen kan stikkende, hvor injektionen er fortaget, ses. Stikkende ligner små myggestik og forsvinder indenfor 12-24 timer.
– Du kan opleve at få blå mærker efter behandlingen.
– 4 uger efter første behandling vil huden være betydeligt strammet op. Her anbefales det at lave endnu en behandling for et endu bedre resultat.