Permanent Hårfjerning

 

Hvad er Permanent Hårfjerning?

Hårfjerning ved brug af IPL laser fungerer ved at fokusere korte, men intensive lyspulser på huden over hårsækkene. Hårsækkene absorberer lyspulsen, og dermed varmen, som varmer hårsækken op til 70 grader, for effektivt, men nænsom vis at blive destrueret. Håret der sidder i hårsækken løsnes, og der produceres ikke nyt hår fra hårsækken.

Håndtagene på lasermaskinen anvender Candela Ellipse’s patenterede SWT (Selective Wavelength Technology). Denne teknologi filtrer unødvendige bølgelængder af lys, og på den måde sikrer, at huden ikke tager skade under selve behandlingen. Ligeledes er behandlingen hurtigere og behagligere da huden ikke behøver køling samtidig med behandlingen. Dette er blandt nogle af årsagerne til, at Candela Ellipse Nordlys maskinen er brugt på hospitaler og de førende privat klinikker verden over.

I modsætning til tidligere typer af lasermaskiner, som kun kunne behandle mørke hår og lysere hudtyper, kan vi med vores maskine behandle folk med markant lysere hår og mørkere hudtyper. Det kræver blot flere behandlinger end ved mørke hår og lysere hud. Folk med grå, røde eller helt blonde hår kan dog ikke behandles da der ikke er nok pigment i disse hårfarver, til at de kan opfange IPL laseren.


 

Ansigt
Ansigt DKK 600,-
Øjenbryn DKK 350,-
Kinder DKK 450,-
Skæglinje DKK 450,-
Bakkenbarter DKK 400,-
Næse DKK 350,-
Overlæbe DKK 350,-
Hage DKK 350,-

Krop
Nakke DKK 600,-
Hals DKK 600,-
Skuldre DKK 800,-
Armhuler DKK 450,-
Overarme DKK 750,-
Underarme DKK 750,-
Hele arme DKK 1000,-
Hænder og fingre DKK 350,-
Brystkasse DKK 900,-
Brystvorter DKK 350,-
Ryg (uden lænd) DKK 1000,-
Lænd DKK 600,-
Hel ryg (inkl. lænd) DKK 1300,-
Hel mave DKK 1000,-
Halv mave (navle og ned) DKK 600,-
Baller DKK 750,-
Bikinilinje DKK 450,-
Tanga DKK 450,-
Brasiliansk DKK 750,-
Anus DKK 350,-
Lår (for og bag) DKK 1000,-
Halve ben (knæ og ned) DKK 1000,-
Hele ben DKK 1500,-
Fødder og tæer DKK 350,-

Pakker
Ryg inkl. lænd og skuldre DKK 1900,-
Bryst, mave, og kinder DKK 1800,-
Bryst, mave, lænd og kinder DKK 2200,-
Mens facial grooming (hals, nakke, skæglinje og øreflipper) DKK 1500,-

 
 

Forløb

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler skal du forkonsulteres inden din IPL behandling, hvis det er din første gang hos os. Til denne konsultation vurderes hårets tykkelse, vækst m.m. og der tages billeder af området som dokumentation. Du kan sagtens booke tid til behandling således at du kan blive behandlet lige efter konsultationen, da der i de fleste tilfælde ikke er nogle hindringer for at gå videre med behandlingsforløbet. Når du så en gang har været til konsultation for Permanent Hårfjerning hos os, kan du blive behandlet alle de steder du har lyst til. Du skal altså ikke booke en ny konsultation hvis du på et senere tidspunkt kunne tænke dig at blive behandlet andre steder på kroppen.
Der skal gå 2-3 mdr. imellem hver behandling, indtil hårene er væk. Herefter behandles der med længere mellemrum, for at vedligeholde resultatet.

Før din behandling

  • Du må ikke have vokset, epileret eller fjernet håret med pincet mindst 3 uger inden din behandling, da der skal være hår i hårsækkene når du bliver behandlet. Dog må du gerne barbere.
  • Du skal komme barberet til din behandling. Der må maks have gået 24 timer fra du blev barberet.
  • Din hud skal have sin naturlige farve, når du får fortaget din behandling, da der ellers kan opstå solskader hvis du er solbrun.

Efter din behandling

  • Du skal undgå sol på det, eller de behandlede områder i 4 uger efter din behandling og anvende solcreme med SPF 50, efter din behandling, da huden kan risikere at få solskader.
  • Der kan opstå rødme i det behandlede område efter behandling. Denne rødme forsvinder dog typisk efter et par timer.

Du kan læse mere om behandlingen i vores informations ark ved at klikke her.