Manicure & Pedicure

 
 

CND™ Shellac™

Manicure
Vores Manicure begynder med fjernelse af neglebånd, formning af negle, og evt. polering. Derefter masseres hænderne ind i en plejende håndlotion fra CND™. Der afsluttes med CND’s fantastiske Solar Oil til neglebånd.
DKK 249,-

Spa Manicure inkl. CND™ Shellac™
Vores Spa Manicure begynder med fjernelse af neglebånd, formning af negle, og evt. polering. Derefter lakeres neglene med CND™ Shellac™ og hænderne masseres ind i en plejende håndlotion fra CND™. Der afsluttes med CND’s fantastiske Solar Oil til neglebånd.
DKK 399,-   Tillæg aftagelse af CND™ Shellac™: DKK 109,-

Spa Pedicure
Vores Spa Pedicure begynder med et salt fodbad, filning af hår hud, fodskrub, fjernelse af neglebånd, formning af negle evt. polering og derefter masseres fødderne med en nærende fodlotion. Til sidst lakkeres negle med CND™ Shellac™ og masseres ind i negleolie.
DKK 699,-   Tillæg aftagelse af CND™ Shellac™: DKK 109,-

Spa Manicure & Pedicure
DKK 999,-
Tillæg aftagelse af CND™ Shellac™ på hænder eller fødder: DKK 109,-
Tillæg aftagelse af CND™ Shellac™ på hænder og fødder: DKK 199,-

CND™ Shellac® inkl. quick Manicure
Behandlingen starter med let filning af negle, og derefter lakering af negle med CND™ Shellac™. Behandlingen afsluttes med at hænderne masseres ind i en plejende håndlotion fra CND™ og neglene med CND’s fantastiske Solar Oil til neglebånd.
DKK 349,-   Tillæg aftagelse af CND™ Shellac™: DKK 109,-
Bemærk venligst! For denne behandling skal du have filet neglene, i den længde du gerne vil have dem, inden behandlingen.


 
 

INGLOT Åndbar Neglelak

Spa Manicure
Vores manicure begynder med et håndbad med en valgfri æterisk olie, skrub, fjernelse af neglebånd, formning af negle, evt. polering og derefter massering af hænderne med en nærende håndlotion. Til sidst lakkeres negle med neglelak og masseres ind i CND’s lækre Solar Oil negleolie der dufter af marcipan!
DKK 399,-   Tillæg aftagelse af neglelak: DKK 79,-

Vores Signature Manicure
Vores signature manicure begynder med et håndbad af økologisk mælk med 24 karat guldflager, og en valgfri æterisk olie. Efter håndbadet får dine hænder en lækker skrub og en fugtgivende håndmaske. Derefter fjernes neglebånd, og neglene formes og poleres. En valgfri lak lægges og behandlingen afsluttes med massering af hænderne med en nærende håndlotion fra CND™ og neglene med CND’s lækre Solar Oil negleolie der dufter af marcipan!
DKK 799,-  Tillæg aftagelse af neglelak:DKK 79,-

Spa Pedicure
Vores pedicure begynder med et salt fodbad med en valgfri æterisk olie, filning af hår hud, fodskrub, fjernelse af neglebånd, formning af negle evt. polering og derefter lakkering af neglene med neglelak. Til sidst masseres fødderne ind i en nærende fodlotion fra CND™ og neglene ind i CND’s lækre Solar Oil negleolie.
DKK 699,-   Tillæg aftagelse af neglelak: DKK 79,-

Spa Mani- og Pedicure
DKK 999,-
Tillæg aftagelse af neglelak på hænder eller fødder: DKK 79,-
Tillæg aftagelse af neglelak på hænder og fødder: DKK 149,-


 
 

O.P.I

Spa Manicure
Vores Spa Manicure begynder med et håndbad med en valgfri æterisk olie, skrub, fjernelse af neglebånd, formning af negle, og evt. polering. Derefter lakkeres neglene med O.P.I neglelak og hænderne masseres ind i en nærende håndlotion fra CND™. Til sidst masseres neglene ind i CND’s lækre Solar Oil negleolie.
DKK 399,-   Tillæg aftagelse af neglelak: DKK 79,-

Vores Signature Manicure
Vores Signature Manicure begynder med et håndbad af økologisk mælk med 24 karat guldflager, blomsterblade og en valgfri æterisk olie. Efter håndbadet får dine hænder en lækker skrub og en fugtgivende håndmaske. Derefter fjernes neglebånd, neglene formes og evt. poleres. O.P.I lak lægges og behandlingen afsluttes med massering af hænderne med en nærende håndlotion fra CND™ og neglene med CND’s lækre Solar Oil negleolie der dufter af marcipan!
DKK 799,-   Tillæg aftagelse af neglelak: DKK 79,-

Spa Pedicure
Vores Spa Pedicure begynder med et salt fodbad med en valgfri æterisk olie, filning af hår hud, fodskrub, fjernelse af neglebånd, formning af negle og evt. polering. Derefter lakkeres negle med O.P.I neglelak og fødderne masseres ind i en nærende fodlotion fra CND™. Til sidst masseres neglene ind i CND’s lækre Solar Oil negleolie.
DKK 699,-   Tillæg aftagelse af neglelak: DKK 79,-

Spa Mani- og Pedicure
DKK 999,-
Tillæg aftagelse af neglelak på hænder eller fødder: DKK 79,-
Tillæg aftagelse af neglelak på hænder og fødder: DKK 149,-