Fillers med Juvéderm

 
 

Hvad er Fillers og hvorfor bruger man det?

Fillers er en meget anerkendt og populær kosmetisk behandling til ansigtet da der både er lav risiko og omgående resultater.
Hos Body, Mind & Glow arbejder vi med Juvéderm Fillers, som består af en blanding af hyaluronsyre, vand og Lidocain. Hyaluronsyre er et naturligt sukker-molekyle der forekommer naturligt i kroppen, men nedbrydes med alderen. Lidocain er et bedøvningsmiddel, som findes i Juvéderm Fillers for at mindske smerte og ubehag under behandling.

Juvéderm Fillers kommer i flere varianter, som har hver deres særlige formål. Vi arbejder med varianterne, Volbella, Volift, Voluma og Ultra 3.
Hver Filler variant er særligt god til at anvende i bestemte områder i ansigtet. Juvéderm Voluma anvendes typisk til kindben og marionet linje (linjen fra mundvigen til hagen), mens Juvéderm Volift typisk anvendes til læberne.

Vi tilbyder Fillers til at give et fyldigere, glattere og ungdommeligt look. Dette inkluderer tilførelse af volumen og korrigering af skæve læber/smil, læbeforstørrelse, definering af kindben, kæbelinje, næse, hage eller udglatning af dybe rynker.

Vores grundlæggende princip er at arbejde for et smukt og naturligt look.


 

Priser

Lovpligtig konsultation med sygeplejerske: Gratis

Læber 0,55 ml DKK 2100,- | 1 ml DKK 3000,-
Mundvige 0,55 ml DKK 1900,- | 1 ml DKK 2800,-
Kindben/Kindbensløft DKK 5000,-

 
 

Forløb

Forløbet starter med en konsultation med vores sygeplejerske hvor dine ønsker til Fillers behandlingen gennemgås. Under konsultationen vil sygeplejersken vurdere hvordan dine ønskede resultater bedst muligt kan opnåes og i vil sammen finde ud af hvilke områder der skal behandles. Når du har været til konsultation, kan du få Fillers behandling 48 timer efter. Fillers vil blive injiceret i små dråber i de områder du ønsker at få behandlet.

Før behandlingen
– Fillerbehandling frarådes ved herpes udbryd, idet herpesvirussen kan sprede sig yderligere.
– Du må ikke have feber eller være syg når du skal behandles.

Efter behandlingen
–  Umiddelbart efter behandlingen vil det behandlede område reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed. Det tager typisk et par dage inden denne reaktion forsvinder.
– Resultatet kan ses umiddelbart efter behandlingen, men da det behandlede område bliver hævet, vil man kunne se det endelige resultat et par dage efter.
– Der skal gå mindst 4 timer inden du må anvende make-up og creme.
– Typisk vil resultatet i læberne holde i 8-12 måneder og i kindbenene og under øjnene i op til 2 år. Ved opfølgningsbehandlinger, forlænges holdbarheden.