BOTOX

 
 

Hvad er BOTOX og hvorfor bruger man det?

BOTOX er et mærkevarenavn på midlet botulinum toxin som dannes af bakterien Clostridium botulinum. BOTOX har længe været anvendt til at løsne smertefulde krampetilstande (muskelspasmer) hos mennesker med spastiske lammelser. I dag er BOTOX kendt for at behandle rynker i ansigtet, således at de udglattes og et yngre look opnåes.

Med BOTOX kan vi behandle rynker i ansigtet, som f.eks. linjer i panden, mellem øjenbrynene, rynker på hagen og smilerynker som også kendes som kragetæer. BOTOX anvendes også til at løfte øjenbrynene, mundvigene og halsen og endna reducere tandkødssmil og gøre kæben smallere.


 
 

Priser

Lovpligtig konsultation med læge: Gratis

Øvre ansigt
1 område: DKK 1600,-
2 områder: DKK 2700,-
3 områder: DKK 3500,-

Brynløft, Gummysmile, Læbeløft, Bunnylines, Marionetlinjer eller Hage: DKK 900,-

 
 

Forløb

Forløbet starter med en konsultation hos vores læge hvor dine ønsker til BOTOX behandlingen gennemgås. Under konsultationen vil lægen vurdere hvordan dine øsnkede resultater bedst muligt kan opnåes. Når du har været til konsultation, kan du få BOTOX behandling 48 timer efter. Når du kommer til din behandling vil vores sygeplejerske analysere yderligere de områder du ønsker at behandle og du vil sammen med vores sygeplejerske finde ud af hvilke områder der skal behandles. BOTOX’en vil blive injiceret i små dråber i de muskler du ønsker behandlet.

Godt at vide
– Der er ikke behov for bedøvelse, idet smerten er minimal og hurtigt overstået.
– Du kan opleve let og kortvarig rødme efter behandlingen.
– Du kan med det samme genoptage dine daglige gøremål uden nogen former for gene.
– Du vil se det fulde resultat inden for 14 dage.
– Resultatet varer mellem 3-6 måneder.
– Resultatets varighed kan forlænges ved gentagende behandling.