Behandling af Akne med IPL

 

Få bugt med din akne med IPL laser

Vi kan med vores Nordlys lasermaskine skånsomt behandle mild til moderat akne ved hjælp af smalle frekvens-bånd. Det Intenst Pulseret Lys (IPL) destruerer bakterierne der findes i akne ramt hud og forebygger fremtidige udslag. IPL’en styrker også arvæv, forfiner porer og fremmer heling af huden og dens struktur. Behandlinger kan give signifikante forbedringer af akne og akne ar og kan ofte gøre at man ikke behøver medicin som behandling. Helingstiden er minimal, risiko for infektion er nul og kunder føler lidt eller ingen smerte.


 

Priser

Hage DKK 499,-
Kinder eller pande DKK 999,-
Hele ansigt DKK 1899,-
Nakke DKK 1999,-
Ansigt og nakke DKK 3499,-

 
 

Forløb

Forløbet starter med at du kommer ind til en konsultation hos vores sygeplejerske. Vores sygeplejerske vil kigge på dig og I vil sammen have mulighed for at snakke om dine ønsker for behandling og hvilke muligheder der er for netop dit behov. Du kan blive behandlet umiddelbart efter konsultationen.

Før behandlingen
– Du må ikke være solbrændt når du skal behandles.
– Der er intet behov for topiske bedøvelsesmidler idet smerten er minimal. De fleste beskriver følelsen under behandling som at blive ramt af en gummielastik, efterfulgt af en følelse der minder om en let varme efter en dag på stranden.

Efter behandlingen
– Du må ikke bruge makeup de første 24 timer efter din behandling.
– Du må ikke sidde i sollys eller gå i solarium og du skal bruge en creme med SPF faktor 50 hvis du skal være udendørs.